Oppussingsråd For Bedre Liv

Hvis du har et begrenset budsjett og ønsker å forbedre hjemmet ditt, er det sannsynligvis ting du kan gjøre selv. Les disse tipsene for å finne ut mer om forbedring av hjemmet og de fantastiske mulighetene. Oppussing kan spare deg for mye penger mens du reparerer hjemmet ditt selv.

For å unngå kostbare feil når du maler et rom, gjør en liten investering i malingsprøvene som mange forhandlere tilbyr. Du kan få 8 unse prøvestørrelser i alle tilgjengelige farger. For en liten kostnad kan du bruke maling på et stort nok område for å virkelig få en følelse av hvordan malingen vil se ut, mye mer nøyaktig enn med malingbrikker alene.

Hvis du ikke vil ha et toalett som ikke slutter å gå, kan du prøve å sjekke klaffventilen. Flapper -ventiler fungerer som gummitetninger for tanken og lar vann komme inn og ut. Trekk vannlåsen fra tanken og undersøk ventilen. Hvis det er skittent, rengjør det. Hvis den er ødelagt, skift ut ventilen med en ny.

For å gjøre en rask og enkel forbedring, ta en gallon eller to maling. Friske strøk med ny farge kan tilføre hjemmet frisk energi for lite penger eller tid. Hvis du vil selge hjemmet ditt, kan det å legge til ny maling i hjemmet ditt forbedre utseendet til potensielle kjøpere.

Ett verktøy hver huseier bør eie er en drill. Dette lar deg lage hull i forskjellige størrelser, og deretter kan du sette inn skruene også. Det anbefales at du har en batteridrevet drill med 9 volt eller mer strøm, og de grunnleggende borkronene og vedleggene for arbeid med Phillips eller flatskruer.

Å ha et lite kjøkken trenger ikke være så ille. Siden du har begrensede overflater og plass å jobbe med, må du kjøpe en vask med en dyp bolle. Legg deretter til noen elegante kraner for å matche resten av kjøkkenet ditt. Du kan enkelt skape en følelse av plass uten å måtte gå på kompromiss med resten av hjemmet ditt.

Sett elektriske ledningskontakter på rørene for tetning! De små plastdekslene som følger med rørene forsvinner alltid! En lett erstatning som fungerer like bra eller bedre enn den originale hetten, er en elektrisk ledningskontakt. Du kan til og med bruke spesielle farger for spesielle typer rør.

Maksimer kjøkkenskapens lagringsplass. Bruk en platespiller inne i et skap for mindre ting som krydderglass. I større skap, bruk hylleskillere for å doble lagringsplassen. Stabel varer oppå hverandre, for eksempel hermetikk eller eske. Installer pantry skap fra gulv til tak. Det viktigste tipset? Bli kvitt alt du ikke trenger eller bruker, for eksempel gamle apparater eller servise. All mat du ikke har tenkt å spise, spesielt hermetikk, kan doneres til din lokale matbank.

Oppussing kan bli din nye hobby: det sparer deg for mye penger når du tenker på hvor mye du kan gjøre for å forbedre hjemmet ditt. Disse tipsene skal hjelpe deg med å komme i gang eller få nye ideer. Husk at forbedring av hjemmet enten skal være morsomt eller spare penger. Vurder dette før du starter et nytt prosjekt.

http://stromforbruk.com